Φίλιππος Ρέτσιος

Cinefil Wedding Films είναι το λογότυπο του Φίλιππου Ρέτσιου, ενός ενθουσιώδη κινηματογραφιστή, με στόχο να παράγει βίντεο γάμου με κινηματογραφική αισθητική.

Παρόλο που έχω προϊστορία στη μουσική, πάντα μου άρεσε να ταξιδεύω και να γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους. Η μεγάλη μου αγάπη για τον κινηματογράφο με ώθησε να αποτυπώνω τη στιγμή και μετα να βλέπω το τελικό αποτέλεσμα στην μεγάλη οθόνη, γεμάτος συναισθήματα. Με έδρα το Βόλο, ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα, για να καλύψω τις πιό σημαντικές στιγμές σας.

cinefil wedding films Filippos Retsios Φίλιππος Ρέτσιος Κινηματογραφιστής γάμου

Συνεργάζομαι με φωτογράφο της επιλογής σας, αν δεν έχετε μπορώ να σας προτείνω κάποιο από τα συνεργαζόμενα φωτογραφεία. Επικοινωνήστε μαζί μου για να σας ενημερώσω για τιμές, πακέτα και προσφορές.

Κινηματογραφιστής γάμου cinefil wedding films Filippos Retsios at work
'' Cinefil Wedding Films '' είναι η καλύτερη επιλογή για βιντεοσκόπηση γάμου, για να πάρετε το τέλειο βίντεο. Μετά το πρώτο ραντεβού μας, συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ φιλικός, ευχάριστος χαρακτήρας αλλά επαγγελματίας ταυτόχρονα. Ήταν διαθέσιμος κάθε φορά που θέλαμε να συζητήσουμε κάτι για τον προσεχή γάμο μας. Την «μεγάλη μέρα», ήταν εκεί εγκαίρως με ένα μεγάλο χαμόγελο και έτοιμος να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό. Ήταν απίστευτο ότι ήταν τόσο διακριτικός που δεν καταλάβαιναν καν ότι ήταν στο γάμο μας. Μετά το γάμο, το βίντεο ήταν έτοιμο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό! Τέλεια εικόνα και όμορφη μουσική! Δεν υπήρχε τίποτα αναμενόμενο. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ένα καλύτερο βίντεο! Δημιούργησε κάτι πραγματικό καλλιτεχνικό. Όταν το παρακολουθούσαμε, φαινόταν τόσο αληθινό που αισθανόμασταν να το ζούμε ξανά και ξανά. Το βίντεο γάμου μας είναι το πιο ξεχωριστό από όλα που έχουμε δει. Απλά τέλειο! Θα είχαμε επιλέξει '' Cinefil Wedding Films '' ακόμα κι αν παντρευόμασταν στο άλλο άκρο της γης!
Olga & Dimitris
Όλγα & Δημήτρης
Ο Φίλιππος είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Διακριτικός, αθόρυβος, με καλλιτεχνική ματιά και φανταστικά αποτελέσματα. Μια ήρεμη δύναμη. Είχαμε τη χαρά να είναι ο βιντεογράφος στο γάμο μας. Νομίζω ότι οι ικανότητες του στη βιντεοσκόπηση γάμου και στη δημιουργία βίντεο γάμου που σε γεμίζουν με συναισθήματα, είναι προφανείς, αν κοιτάξει κανείς τη δουλειά του. Αυτό που δε μπορεί κάποιος να γνωρίζει είναι ο χαρακτήρας του και ο αψεγάδιαστος επαγγελματισμός του! Σε ευχαριστούμε για όλα Φίλιππε! 5 γεμάτα αστέρια για σένα!
Λίλα & Κωνσταντίνος