5 λόγοι για να μη ξεχάσετε να «κλείσετε» βιντεοσκόπηση γάμου!

βίντεο γάμου

Βιντεοσκόπηση γάμου

  • Η μέρα του γάμου είναι μια από τις πιο όμορφες και σημαντικές μέρες της ζωής μας. Θέλουμε να τη βιώσουμε στο έπακρο και να τη θυμόμαστε για πάντα. Όμως όπως κάθε τι όμορφο περνά τόσο γρήγορα! Όσο εσείς είστε απασχολημένοι με τις ετοιμασίες και τις ατελείωτες μικρές εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής ή απλά όσο είστε η ψυχή του πάρτι ή το κέντρο του ενδιαφέροντος, αναπόφευκτα θα χάσετε κάποιες σημαντικές σκηνές που διαδραματίζονται τριγύρω… χαμόγελα, αγκαλιές, αστείες ατάκες, γκριμάτσες, δάκρυα χαράς. Δουλειά του βιντεογράφου είναι να συλλάβει αυτές τις στιγμές και να τις αποθανατίσει ώστε να μπορέσετε εσείς να τις απολαύσετε με την ησυχία σας αργότερα.

 

  • Οι φωτογραφίες του γάμου σας σίγουρα θα είναι υπέροχες αλλά δε μπορούν να πουν όλη την ιστορία! Δε μπορούν να δείξουν πώς  κινείται το νυφικό σας την ώρα που χορεύετε, την ευτυχία στα μάτια που αλληλοκοιτάχτηκαν, τη μουσική που έπαιζε, τα γέλια, τις χαρούμενες φωνές. Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τις στιγμές, το βίντεο όμως τις ζωντανεύει για σας ξανά και ξανά για όσες φορές θέλετε να τις δείτε οι δυο σας ή να τις μοιραστείτε με άλλους!!!

 

  • Βρισκόμαστε στο 2019 και η τεχνολογία έχει προοδεύσει εκπληκτικά. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε πως κάποιος με μια τεράστια κάμερα στον ώμο κι ένα δυνατό φως θα σας ακολουθεί κατά πόδας. Ο βιντεογράφος μπορεί να καταγράψει κάθε σημαντική στιγμή του γάμου σας χωρίς καν να γίνει αισθητός!

 

  • Δε θέλετε άραγε να γίνετε σταρ, έστω για μια μέρα, στη δική σας ταινία μικρού μήκους; Σήμερα τα βίντεο γάμου δεν είναι απλές καταγραφές σκηνών που απλά ενώνονται για να αποτελέσουν ένα σύνολο. Είναι μικρά έργα τέχνης που αξιοποιούν όλα τα σύγχρονα μέσα κι εφέ για να δημιουργήσουν ένα αισθητικό αποτέλεσμα που θα συγκινεί και θα μένει αξέχαστο. Γιατί το αξίζετε! Μία μοναδική βιντεοσκόπηση γάμου για μοναδικούς ανθρώπους.

Βιντεοσκόπηση γάμου

  • Σύμφωνα με έρευνα μια από τις μεγαλύτερες παραλείψεις που κάνουν τα ζευγάρια και τη μετανιώνουν μετά, είναι να μην «κλείσουν» βιντεοσκόπηση γάμου. Μη το κάνετε κι εσείς!!!