5 λόγοι για να μη ξεχάσετε να «κλείσετε» βιντεογράφο γάμου!

βίντεο γάμου wedding film βιντεοσκοπηση γάμου

Time needed: 1 day.

Βιντεογράφος

 1. Ποια είναι η δουλειά του βιντεογράφου

  Η μέρα του γάμου είναι μια από τις πιο όμορφες και σημαντικές μέρες της ζωής μας. Θέλουμε να τη βιώσουμε στο έπακρο και να τη θυμόμαστε για πάντα. Όμως όπως κάθε τι όμορφο περνά τόσο γρήγορα! Όσο εσείς είστε απασχολημένοι με τις ετοιμασίες και τις ατελείωτες μικρές εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής ή απλά όσο είστε η ψυχή του πάρτι ή το κέντρο του ενδιαφέροντος, αναπόφευκτα θα χάσετε κάποιες σημαντικές σκηνές που διαδραματίζονται τριγύρω… χαμόγελα, αγκαλιές, αστείες ατάκες, γκριμάτσες, δάκρυα χαράς. Δουλειά του βιντεογράφου είναι να συλλάβει αυτές τις στιγμές και να τις αποθανατίσει ώστε να μπορέσετε εσείς να τις απολαύσετε με την ησυχία σας αργότερα.

  Βάσω Κολλιδά & Γιάννης Εμμανουηλίδης - Γάμος στην Πάρο Wedding in Paros βίντεο γάμου

 2. Ποια είναι η διαφορά της φωτογραφίας με το βίντεο

  Οι φωτογραφίες του γάμου σας σίγουρα θα είναι υπέροχες αλλά δε μπορούν να πουν όλη την ιστορία! Δε μπορούν να δείξουν πώς  κινείται το νυφικό σας την ώρα που χορεύετε, την ευτυχία στα μάτια που αλληλοκοιτάχτηκαν, τη μουσική που έπαιζε, τα γέλια, τις χαρούμενες φωνές. Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τις στιγμές, το βίντεο όμως τις ζωντανεύει για σας ξανά και ξανά για όσες φορές θέλετε να τις δείτε οι δυο σας ή να τις μοιραστείτε με άλλους!!!

  Κωνσταντίνα & Κωνσταντίνος

 3. Τα προτερήματα της τεχνολογίας

  Βρισκόμαστε στο 2019 και η τεχνολογία έχει προοδεύσει εκπληκτικά. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε πως κάποιος με μια τεράστια κάμερα στον ώμο κι ένα δυνατό φως θα σας ακολουθεί κατά πόδας. Ο βιντεογράφος μπορεί να καταγράψει κάθε σημαντική στιγμή του γάμου σας χωρίς καν να γίνει αισθητός!

 4. Βιντεογράφηση γάμου με αισθητική κινηματογράφου

  Δε θέλετε άραγε να γίνετε σταρ, έστω για μια μέρα, στη δική σας ταινία μικρού μήκους; Σήμερα η βιντεογράφηση γάμου δεν είναι απλή καταγραφή σκηνών που απλά ενώνονται για να αποτελέσουν ένα σύνολο. Είναι μικρά έργα τέχνης που αξιοποιούν όλα τα σύγχρονα μέσα κι εφέ για να δημιουργήσουν ένα αισθητικό αποτέλεσμα που θα συγκινεί και θα μένει αξέχαστο. Γιατί το αξίζετε! Μία μοναδική βιντεογράφηση γάμου για μοναδικούς ανθρώπους.

  Γάμος στο Λιτόχωρο

 5. Μην κάνετε το λάθος!

  Σύμφωνα με έρευνα μια από τις μεγαλύτερες παραλείψεις που κάνουν τα ζευγάρια και τη μετανιώνουν μετά, είναι να μην «κλείσουν» βιντεογράφο γάμου. Μη το κάνετε κι εσείς!!!

  χειμερινός γάμος

Scroll to Top